Embellishing Print (Gicleé)


Embellishing betyder af forskønne – ved at male oven på et færdigt print. Et hand embellished kunstprint, er et gicleé print, hvor kunstneren har valgt at male eller tegne i områder af printet. Man kan for eksempel vælge at tilføje tekstur, farve eller metalliske effekter. Dette gør, at gicleé printet ligner endnu mere et originalt billede end det i forvejen gjorde. Dette kan være så simpelt som at tilføre highlights eller skygger og kan være så kompliceret som at male over det meste af et printet billede. Hver kunstners udsmykningsteknikker er så karakteristiske som den kunst, de skaber. Kunstnere kan bruge udsmykning på forskellige måder til at tilpasse eller tilbyde unikke print til deres kunder.

Ifølge Kunstsamlingen bør ingen print sælges som originaler. Et billede printet som gicleé print i et begrænset oplag skal nummereres og signeres – også selv om det er blevet hand embellished.


Vores priser

Grafisk ekspertise: 350 pr. time
SEO/Web udvikling: 400 pr. time
Ved større opgave: Tilbud fremsendes.

Kontakt

Mandag - Torsdag 08:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 14:30
Telefon: 71 78 01 33
Kontakt via mail
Flyers Foldere Plakater Brevpapir Visitkort Postkort Hæfter Magasiner Kataloger Billetter Skriveblokke Skriveunderlag Kuverter Klistermærker etiketter Kalendere Kontorartikler Gastronomi //Tryk i storformat Bannere Roll-up Bannere Skilte Flag Messeudstyr Markedsføring