Foto Print


Papiret har en vigtig rolle for fotografer, hvor det færdige print skal understrege og supplere det fotografen forsøger at formidle i sit billede. Canson Infinity har en bredt udvalg af kvalitets papirer og der kan eksperimenteres med alt fra grovheden i papiret, overfladen til gram vægten og hvidheden i papiret. F.eks. er der mange der bruger Canson Infinitys, Baryta Papirer til at printe deres sort/hvide billeder på.

Vi bruger den højteknologiske fotoprinter Canon imagePROGRAF Pro, der giver et enestående kvalitets print på medier som kunstpapir, fotopapir og canvas. Med LUCIA Pro-ink systemet med 12-farve blæktanke og det ultimative 1,28" printhoved sikres et uovertruffen kvalitets print, med levende farver, størst mulige farverum overhovedet og en dyb sort. En pigmentblækteknologi der bruger mikroskopiske blækdråber for nøjagtige print. Teknikken kaldes "Gicleé Print" eller "Pigmentprint" og er en beskrivelse for pigmenter af blæk printet på papir.

Vi printer på følgende papirer:

  • Canson Infinity, Platine Fibre Rag, 310 gsm
  • Canson Infinity,Baryta Photographique, 310 gsm
  • Canon, Photo Paper Pro Luster, 360 gsm
Send os din mail - så sender vi en prisliste

Vores priser

Grafisk ekspertise: 350 pr. time
SEO/Web udvikling: 400 pr. time
Ved større opgave: Tilbud fremsendes.

Kontakt

Mandag - Torsdag 08:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 14:30
Telefon: 71 78 01 33
Kontakt via mail
Flyers Foldere Plakater Brevpapir Visitkort Postkort Hæfter Magasiner Kataloger Billetter Skriveblokke Skriveunderlag Kuverter Klistermærker etiketter Kalendere Kontorartikler Gastronomi //Tryk i storformat Bannere Roll-up Bannere Skilte Flag Messeudstyr Markedsføring