Certifikat


Fine Art Print - Kvalitet
Til alle vores kvalitets print følger der et bevis for "Fine Art Print - Approved by the artist and the printmaster" med. Dette lille kort beskriver hvilke materialer der er brugt både papir og blæk samt at dette print er et høj kvalitets print.

Certifikat - Ægthedsbevis
Du kan også certificere dit kunstværk hos 2Choose med Kunstsamlingens "Certificate of Authenticity", hvis du printer dine værker i et begrænset oplag "limited edition". Certifikaterne vil være nummereret og signeret af både "The Artist" og "The Printmaker". På certifikatet vil det også fremgå hvilke materialer der er brugt til fremstilling af litografiet samt informationer omkring kunstværket. Dette er en god mulighed for at sikre dit værk mod kopier og dermed give dine kunder en sikkerhed for at det er et unikt og originalt print de køber.

Certifikatet kan enten placeres bagpå det indrammede billede eller sættes i en plastlomme sammen med printet. Det er vigtigt at certifikatet følger printet, da der kun er et certifikat til hvert print.

Alle print der er certificeret med Kunstsamlingens "Certificate of Authenticity" bliver automatisk registreret på www.kunstsamlingen.dk/litografi/certificate


Vores priser

Grafisk ekspertise: 350 pr. time
SEO/Web udvikling: 400 pr. time
Ved større opgave: Tilbud fremsendes.

Kontakt

Mandag - Torsdag 08:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 14:30
Telefon: 71 78 01 33
Kontakt via mail
Flyers Foldere Plakater Brevpapir Visitkort Postkort Hæfter Magasiner Kataloger Billetter Skriveblokke Skriveunderlag Kuverter Klistermærker etiketter Kalendere Kontorartikler Gastronomi //Tryk i storformat Bannere Roll-up Bannere Skilte Flag Messeudstyr Markedsføring