Embellishing Print (Canvas)


Embellishing betyder at forskønne – at male videre på et lærred, hvor der er fortrykt et motiv. Det kan være et motiv, man gerne vil have i baggrunden af sit originale maleri. Eller et aftryk af ens eget unikke maleri, som efterfølgende produceres i et begrænset oplag. Derefter maler kunstneren videre på lærrederne for at forvandle hvert enkelte print til et unikt maleri. Flere gallerier rundt omkring i verden, inklusiv Kunstsamlingen, ser en øget efterspørgsel efter udsmykkede canvas print i begrænset oplag.

Hvad er Embellished Canvas?
Udsmykning af lærreder er en metode, som mange kunstnere anvender. Det indebærer en særlig teknik, som kunstnere bruger til at tilføje detaljer til sit printede maleri. De kan bl.a. arbejde med impasto teknikker, overmale dele af maleriet med forskellige medier eller tilføre printet fantasifulde detaljer. Dette gør kunstneren for at give kunstværket tekstur og for at fremhæve særlige områder af maleriet.

Embellish teknikker
Er når en kunstner tilfører - ved at pryde eller male - fantasifulde detaljer til sine canvas print. Når vi taler om print på lærred, refererer udsmykning til at male over områder af billedet for at forbedre farven og / eller at tilføje penselstrøg til det færdige arbejde. Embellishing teknikker er lige så unikke som kunstnerne selv - nogle bruger oliemaling, mens andre bruger gels, nogle tilfører billedet tekstur, mens andre anvender tynde lag af maling. I alle tilfælde får lærredet mere tekstur og en ekstra dimension, når det er pyntet og mere ligner et originalt maleri end et print. Disse embellishing teknikker kan også bruges på både serigrafier og gicleé print.

Hvorfor "Hand Embellished Print" (Håndpyntede Print) ?
Der er flere grunde til at en kunstner ønsker at håndpynte deres canvas print. En af de væsentlige grunde er, at en kunstner kan tilbyde de håndpyntede print til et prisniveau, der ligger mellem et originalt maleri og et kunstprint. Dette giver kunstneren en større eksponering, da de med et bredere sortiment rammer en større købergruppe. Det er dog vigtigt som kunstner at signere print og originaler korrekt.

Ifølge Kunstsamlingen bør ingen canvas print af kunstnerens originale værker sælges som et originalt maleri. Et billede printet på lærred i et begrænset oplag skal nummereres og signeres – også selv om det er blevet hand embellished.
No Embellishing


Light Embellishing


Heavy Embellishing

Vores priser

Grafisk ekspertise: 350 pr. time
SEO/Web udvikling: 400 pr. time
Ved større opgave: Tilbud fremsendes.

Kontakt

Mandag - Torsdag 08:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 14:30
Telefon: 71 78 01 33
Kontakt via mail
Flyers Foldere Plakater Brevpapir Visitkort Postkort Hæfter Magasiner Kataloger Billetter Skriveblokke Skriveunderlag Kuverter Klistermærker etiketter Kalendere Kontorartikler Gastronomi //Tryk i storformat Bannere Roll-up Bannere Skilte Flag Messeudstyr Markedsføring